😍 Nem Pumpe - Nemt luft ❤️

12. juni 2021

Forhandler nyheder

Med den automatiske Fumpa-cykelpumpe kan du nemt pumpe dit cykeldæk op. Kender du det?? Problemet med at man skal udskifte og pumpe dækket op. Hurtigt og let som muligt med det korrekte dæktryk. Og det er ofte problemet: du vil have det samme dæktryk i dit dæk, som du startede din tur med, og det er det sværeste af alt: prøv at få det rigtige dæktryk tilbage. Med et dæk, der er for blødt, har du ...

Med den automatiske Fumpa-cykelpumpe kan du nemt pumpe dit cykeldæk op.

Kender du det??
Problemet med at man skal udskifte og pumpe dækket op. Hurtigt og let som muligt med det korrekte dæktryk. Og det er ofte problemet: du vil have det samme dæktryk i dit dæk, som du startede din tur med, og det er det sværeste af alt: prøv at få det rigtige dæktryk tilbage. Med et dæk, der er for blødt, har du en fornemmelse af, at du cykler op ad et bjerg hver gang, og med et dæk, der er for hårdt, føler du alt...

Få hurtigt pumpet dine cykeldæk til det rigtige tryk

Det er muligt, hvis du har tilføjet Fumpa til dit udstyr. Med den automatiske Fumpa-cykelpumpe kan du hurtigt og nemt pumpe dit cykeldæk op. Den ideelle cykelpumpe til mountainbike-dæk, racercykeldæk og andre sportscykeldæk og fritidscykeldæk! Du kan nemt tage cykelpumpen med dig, fordi den er lille og let i størrelse.

Mini Fumpa kan oplades med en USB / telefonoplader. Ejer du en powerbank? Så kan du også oplade mini Fumpa, når du er på farten!

Med denne engangsinvestering vil du altid være på vej med luft nok!

Den indbyggede minikompressor opbygger sit eget tryk, og er der ikke behov for lufttilførsel?

Du har aldrig brug for håndpumpen eller patronerne igen!

Da du ikke har brug for Co2-patroner med denne pumpe, er det også godt for miljøet. Desuden er det ikke noget problem, hvis du "skyder" ved siden af ​​ventilen en gang. Du sætter pumpen på ventilen igen for at pumpe dit dæk. Uden at dette koster dig en Co2-patron, hvilket er en irriterende bivirkning af en pumpe, som du skal købe disse patroner til.

Vi du også se den, så kom forbi Vega Cykler, Møllestræde 6, 3400 Hillerød

Share