Hybrid Cycling Technology er et system, der kombinerer elektrisk kraft med menneskelig kraft for at producere en smart, naturlig og kraftfuld E-cykel-køreoplevelse. Det er en integreret gruppe af teknologier, der inkluderer vores RideControl- og RideDash-enheder, EnergyPak-batterisystemer og SyncDrive-motorer. For mere om vores hybridcyklingsteknologi, se vores guider og e-cykleteknologier nedenfor.

Share

Technology Highlights

Smart

Vores elcykelstyreenheder gør det nemt at skifte mellem hjælpeniveauer og se kritiske køredata såsom batteriopladning, hastighed, afstand og GPS. Du kan bruge navigationsfunktioner, registrere din tur, indstille fitnessmål og se systemdata.

Naturlig

SyncDrive-motorer registrerer automatisk pedalens kadence og kraft sammen med hastighed og motorrotation. Motoren leverer strøm baseret på en rytters input og den valgte supporttilstand. Denne motoriserede understøttelse blandes problemfrit med en rytters input, så det føles jævnt og naturligt at cykle.

Kraftfuld

Avancerede motorteknologier og batterisystemer hjælper dig med at køre længere og hurtigere med mindre indsats. Vi tilbyder op til 360% ekstra support og tilbyder motorer til enhver kørestil, fra pendling og fritidskørsel til højtydende MTB og landevejskørsel. Vores EnergyPak-batterisystemer giver dig lang rækkevidde, og smarte teknologier gør det hurtigt og nemt at genoplade.